Despre

Cum am început?

Când mi-am cumpărat mașina, aveam scaunele murdare, bancheta plină de pete, noroi și urme de cauciuc de la roțile de vară care au fost puse pe ea fără saci, de pete de cafea și mâncare. În plus, interiorul mirosea urât.

Aveam 4 variante:

1) Să umblu cu mașina murdară și să ne murdărim hainele atât eu cât și soția și copiii – Exclus. Și nu doar din punct de vedere al faptului că stăteam în murdărie și miros urât, dar ne mai costa și o grămadă de bani să ne cumpărăm alte haine, după ce nu mai ieșeau din ele petele de la scaune și centuri.

2) Să fac cum am văzut la mulți: să pun huse pe scaune și banchetă și gata, nu se mai vede. Și cică nu se uzează tapițeria. Ei bine, soluția asta mă lăsa tot cu tapițeria murdară, cu mirosul urât și mai și uzam tapițeria de la huse. Știu sigur, că am văzut o mulțime de cazuri.

3) Să duc mașina la curățat. O soluție viabilă. Mai ieftină decât să cumpăr alte haine, scăpam de petele, murdăria și mirosul din mașină și circulam cu mașina curată.

4) Să o curăț eu. Ei bine, pentru asta trebuia să știu ce și cum să fac. Partea bună e că mai curățasem tapițerii. Ba chiar aveam și un aspirator mai vechi care cu care spălasem covoare și tapițerii.

Ce am ales? Să o curăț eu.

Am cumpărat soluții profesionale pentru curățat interioare auto, pensule, lavete și tot ce mai trebuia și m-am apucat de treabă.

După cca 7 ore de lucru, mașina era curată, petele erau istorie, iar mașina mirosea a curat. Am folosit și puțin parfum auto și totul era super.

M-am declarat mulțumit și am decis să curăț și mașina părinților.

Ei au avut huse pe scaune, puse imediat ce au cumpărat mașina. Sperau că așa nu se va murdări tapițeria și nu se va uza așa repede.

Când am scos husele (spălate cu cca 2 luni în urmă), surpriză: un praf și o murdărie pe scaune și banchetă, de nu știam ce s-a întâmplat.

Am aspirat toată mașina și am văzut că scaunele din gri, aveau pete albastre. Ghici de unde?

Ei bine, husele erau albastre pe mijloc, cu negru pe margini. Calitatea lor (sau mai bine zis non-calitatea) a dus la transfer de culoare pe scaune.

Când să mă apuc de spălat tapițeria, vechiul aspirator care a costat destul de mult în urmă cu 8 ani (1500 lei), s-a decis să iasă la pensie (s-a ars motorul). Și îl folosisem de maxim 30 de ori.

Întrebarea era ce să fac: să cumpăr alt aspirator sau să depozitez soluțiile și produsele până cine știe când? Am dat o mulțime de bani pe ele.

Ei bine, am făcut puțin studiu de piață, am vorbit cu câteva cunoștințe și am decis contrar sugestiilor cunoștințelor să cumpăr un aspirator cu injecție-extracție profesional și să încep o nouă afacere.

Zis și făcut. Mi-am cumpărat cele necesare pentru un atelier de cosmetică auto și am pornit afacerea.

Se pare că a meritat să iau această decizie. Clienții sunt mulțumiți, comenzile vin, îmi place ce fac, am mai mult timp de petrecut cu familia. Ce mai? Din cele 4 variante, am ales-o pe cea mai bună pentru mine.

Cine suntem noi?

Suntem firma de detailing auto din de la care trebuie să pleci încântat și bucuros că ai mașina ca nouă.
Încă nu suntem pe locul I, dar lucrăm la asta.

Lucrăm după următorul principiu: Oferă servicii de calitate, ca să stai cu capul sus atunci când te reîntâlnești cu un client.

Viziunea noastră

Vrem să devenim cea mai bună firmă de detailing auto din țară. De fapt, ne dorim să devenim Firma de Detailing Auto, cu puncte de servicii deschise în cât mai multe orașe din România.

De ce?

Pentru că vrem:
✅ să readucem senzația de mașină nouă la peste 100.000 de autoturisme,
✅ suntem pasionați de mașini,
✅ mai mulți bani disponibili pentru cauzele sociale pe care le susținem.

De ce să-ți aduci mașina la noi?

✅ Pentru că poate vei crede că suntem scumpi, dar mașina ta merită.
✅ Pentru că îți curățăm așa bine mașina, încât când vei deschide ușa mașinii și te vei uita înăuntru, nu vei mai  avea grimasa aia de ”îhhh” și nu vei mai zice în gând ”trebuie s-o curăț”.
✅ Pentru că Nu-ți vei mai face griji că-ți vei murdări hainele de la tapițerie.
✅ Pentru că și după ce-ți protejăm tapițeria mașinii, copiii vor continua să mănânce și să bea suc în mașină (chiar și tu), dar nu te vei mai stresa că se pătează tapițeria.
✅ Pentru că la noi poate dura ceva mai mult să-ți curățăm mașina, dar asta e pentru că noi curățăm în detaliu și repetăm fiecare operație până când totul este curat și oricum o facem în timp ce ești la lucru, ca să nu-i simți lipsa.
✅ Pentru că Dacă stai rău cu timpul, venim noi la tine, sau la nevoie sau îți asigurăm transportul de la atelier la muncă și înapoi, iar tu Nu pierzi timp pe drum, Nu cheltui bani pe taxi și-ți folosești timpul liber cum vrei, nu curățând mașina.
✅ Pentru că Îți oferim 3 X GARANȚIE 300% pe Satisfacție!
✅ Dacă nu ești mulțumit de rezultatul serviciilor prestate, Nu plătești și-ți curățăm din nou mașina, GRATIS!
✅ Dacă petele pe care le scoatem din tapițeria mașinii tale reapar în decursul a 30 de zile de la curățare, îți returnăm banii și-ți  repetăm serviciul respectiv GRATUIT! 
✅ Dacă protecția de hidrofobă, impermeabilizare sau protecție ceramică se deteriorează înainte de expirarea perioadei de garanție, primești banii înapoi și refacem serviciul Gratis!
și
✅ Pentru că la noi ai și Garanție pe Stricăciuni!
✅ Dacă se strică ceva în timpul prestării serviciilor, suportăm reparația.
✅ Pentru că Facem tot posibilul să te primim atunci când ai nevoie, chiar și azi, dacă mai e timp, ca să ai mașina curată chiar și-n situații urgente.
✅ Pentru că Te programezi ușor și rapid, fără să pierzi timp și să te enervezi făcând asta.
✅ Pentru că folosim apă demineralizată, produse și soluții de curățare profesionale dedicate pentru fiecare tip de tapițerie în parte, care nu deteriorează materialul.

Ce putem face pentru tine?

Detailing Auto

Detailing-ul auto este un proces de curățare meticuloasă, reîmprospătare, întinerire și protejare a tuturor suprafețelor din interiorul și exteriorul unui autovehicul: tapițerie textilă, piele, lemn, plastic, alcantara, cauciuc, sticlă, motor, caroserie, jante, anvelope, plasticuri, metal, geamuri.

Curățăm, Protejăm și Întreținem

Exteriorul mașinii este expus în permanență la factori externi (praf, ploaie, soare, noroi, sare, nisip, pietre, bitum) care o murdăresc și-i produc deteriorări și zgârieturi care în timp pot costa foarte mult ca să le îndepărtezi. rolul nostru este să te ajutăm să-ți menții mașina curată și protejată cât mai mult timp, astfel încât viața ei să fie cât mai lungă și tu să te bucuri cât mai mult timp de ea. 

În interiorul mașinilor și pe mobilier apar periodic pete de murdărie, praf, bacterii, alergeni, urme de grăsimi și altele.

Toate aceste sunt rezultatul simplei utilizări a mașinii, dar și a fumatului, mâncării, copiilor, adulților, animalelor de companie, neatenției.
Ca specialiști în detailing interior, scopul nostru e să scoatem petele, murdăria, mirosurile, bacteriile și alergenii din interiorul mașinii tale.
Facem asta cu soluții și echipamente profesionale și dedicate.
Poți alege să-ți curățăm mașina la tine acasă/sediu sau la noi.
Alege acum serviciul de care ai nevoie, programează-te și ne ocupăm noi de restul! Vezi serviciile Aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.